Aurinko- ja, tuulivoimapuistot, voimalaitokset, sähköasemat ja siirtoverkot tarvitsevat fyysistä suojaa. Aluesuojaaminen turvajärjestelmineen parantaa energiantuotannon operoinnin vakautta ja turvallisuutta sekä vähentää ilkivallan mahdollisuutta.

Julkaisemastamme oppaasta saat käsityksen tarpeista ja käyttökohdista sekä aluesuojaamisen ja turvajärjestelmien perusperiaatteista.

Ladattava opas

Energiasektorin aluesuojaaminen ja turvajärjestelmät

Energiasektori on yksi toimialoista, jonka yritysten apuna toimimme, oli kyse sitten aurinko- tai tuulivoimapuistojen, energialaitosten tai muuntoasemien suojaamisesta.

Meiltä saat myös turvallisuuskriittisten kohteiden tarpeisiin suunnitellut kokonaisvaltaiset aluesuojaamisen ratkaisut ja turvajärjestelmät kaikkialle Suomeen. Tarjoamme helppoutta hankintaan, sillä meiltä saat myös asennuksen, tarvittavat käyttökoulutukset sekä huoltopalvelut.

Tarjoamme yhdeltä luukulta kokonaisvaltaisen ratkaisun, joka koostuu Vepen aitaelementeistä ja porteista asennettuna ja SafeIT:n järjestelmäratkaisusta, johon voidaan sisällyttää lukitus, kehävalvonta, aluevalvonta, kulunvalvonta, videovalvonta tai rikosilmoitinjärjestelmiä sisältäen myös turvajärjestelmän vaatiman turvaverkkoratkaisun. Ratkaisu suunnitellaan aina yksilöllisesti kohteen ja asiakkaan tarpeiden mukaan.

Antti Aaltonen, Rakennusteollisuus RT
Mirja Serenius, Skanska
Matti Pärnä, Jatke