Vepen tuotteisiin luotetaan maailmalla

Viime kevään jääkiekon MM-turnaus Tanskassa pelattiin suomalaisen Vepe Oy:n kaukaloissa. Samoin kuin ensi vuoden kisat Sveitsissä. Jääkiekkomaailmassa ollaan jatkuvasti siirtymässä kohti niin sanottuja joustokaukaloita, mikä tietää vanhojen kaukaloiden uusimista.

Viimeksi suomalaiset saattoivat nähdä Vepen kaukaloita huhtikuussa pelatuissa naisten maailmanmestaruuskisoissa Espoossa. Tämän kevään miesten MM-kisoissa ei kuitenkaan suomalaisyrityksen kaukaloissa pelata. Toimitusjohtaja Antti Terkomaan mukaan yritys on alalla merkittävä toimija, varsinkin isojen monitoimiareenojen ja jääkiekon ylempien liigatasojen saralla.

Urheilurakentaminen, johon muun muassa kaukalot sisältyvät, on vain yksi perheyrityksen toimialoista. Se tuo kuitenkin reilun kolmanneksen yrityksen liikevaihdosta. Jääkiekon arvokisat ovat arvokkaita referenssejä tulevien projektien varalle.

Lue koko juttu Kauppalehdestä:
https://www.kauppalehti.fi/uutiset/jaakiekon-arvokisat-ja-joustokaukalot-tuovat-tilauksia-suomalaiselle-kaukalovalmistajalle-se-kertoo-siita-etta-meidan-tuotteitamme-arvostetaan/a1b6dec9-bd1c-46ac-97dc-cb51e1e196a1