x

VEPE OY PELTONEN

Teollista tuotantoa, tuotekehitystä, suunnittelua ja kansainvälistä kauppaa vuodesta 1934.

Toiminta-ajatus

Vepe Oy Peltonen suunnittelee, valmistaa ja toimittaa laadukkaita rakennus-, urheilu-, aita- ja alihankintatuotteita, palvellen asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla.

Vepelle ominaista on jatkuva tuotteiden kehittäminen ja uuden etsiminen.

Perheyrittäjyyden henki on erittäin vahva ja antaa perusvireen yrityksen koko toiminnalle.

 

RAKENNUS

Turvallisempaan rakentamiseen

Vepen periaatteena on aina ollut tehdä yhteistyötä rakentajien kanssa. Tänä päivänä panostamme ennalta ehkäisevään työsuojeluun. Minimoimalla tapaturmariskit työmaalla turvaat työntekijöidesi työkyvyn, suojaat yrityksesi materiaalista omaisuutta ja tehostat työskentelyä.

Turvallinen työmaa on tehokas. Vepen suojakaiteet, askelmat, työtasot ja kulkutiet lisäävät turvallisuutta.

Tavoitteena nolla tapaturmaa - Putoamissuojaus ykkösasia!

Lähes kaikki putoamistapaturmat työmailla olisivat olleet estettävissä putoamissuojaussuunnitelman ja oikean turvakaluston käytöllä. Vepe on tehnyt turvakaideoppaan juuri sinulle. Vepe kehittää suojakaiteitaan jatkuvasti rakentajien tarpeiden mukaan.

Turvakaideopas opastaa

Vepen turvakaideopas on kehitetty työmaan turvallisuussuunnittelun avuksi.
Oppaasta löydät sekä uudet että vanhat kaidemallit asennus- ja käyttöohjeineen. Meiltä saat varaosat myös vanhoihin kaiteisiin.

Paikat järjestyksessä - Siisti työmaa on turvallinen!

Siisti työmaa on turvallinen. Tavaransiirtoon ja varastointiin tarkoitetut tuotteet yhdessä roskien poiskuljetukseen tarkoitettujen tuotteiden kanssa edesauttavat siisteyttä. Sijoitus Vepen laadukkaisiin ja kestäviin tuotteisiin on investointi, joka maksaa itsensä takaisin moninkertaisesti. Kuljetusvaunut, varastokehikot, elementtitelineet, työmaavaunut, roskakuilut, Vepe tuotteet on kehitetty kestämään kovassakin käytössä.

Kuka liikkuu työmaallasi - Vepe aita jättää asiattomat ulkopuolelle!

Kun alue on aitaamaton tavaraa katoaa helpommin. Usein myös uteliaat sivulliset ovat ylimääräinen riski sekä itselleen että työmaa-alueella työskenteleville. Kuumasinkitystä teräksestä valmistetut työmaa-aidat ja portit kestävät ja näyttävät hyviltä pitkään.
Vepe toimittaa aidat, liuku- ja saranaportit sekä pyöröportit. Porttien aukaisu voidaan toteuttaa kulunvalvontalaitteella. Monipuolisesta porttivalikoimasta löytyy varmasti myös teille sopivin vaihtoehto.

Sinun turvallisuutesi on meille tärkeä. Tehdään yhdessä työmaasta turvallinen!

 

URHEILU


1.6.2023 alkaen Vepen urheilu- ja liikuntapaikkarakentamisen toimiala ja ICEPRO Oy muodostavat uuden tytäryhtiön Vepe-Icepro Oy. Yhdessä olemme Euroopan suurin jääkiekkokaukaloiden valmistaja, palvelemme kattavalla tuotevalikoimalla varustaen jääkentät harjoitushalleista maailmanluokan areenoihin. 

Laatua liikuntapaikoille

Yhteistyö eri lajiliittojen, kaupunkien ja kuntien kanssa on meille tuotekehityksen kannalta todella tärkeää. Meillä kaikilla on varmasti myös sama tavoite – saada ihmiset liikkumaan.
Vepe-Icepron liikuntapaikkatuotteet ovat korkealaatuisia ja viimeisteltyjä.

Jääkiekkoradat

Vepe on valmistanut jääkiekkoratoja/jääkiekkokaukaloita vuodesta 1976 lähtien. Vepe-Icepron jääkiekkokaukaloiden myynti ja asennus toimii Suomen lisäksi ympäri maailman. Kaukaloiden kehityksessä ja uusien ratkaisujen innovoinnissa Vepe-Iceprolla on pitkät perinteet. Esimerkiksi pikalukitus ja maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen LED-kaukalo ovat omaa tuotekehitystyötä.

Vepe-Icepron ulko- ja monitoimikentillä kaikki on mahdollista

Ulko- ja monitoimikentät ovat kaikenikäisille turvallinen paikka eri lajien harrastamiseen. Siirrettävät ja kiinteät katsomot soveltuvat rakenteeltaan erinomaisesti sekä sisä- että ulkotiloihin. Säänkestävät pelaajasuojakatokset ja muunneltavat esiintymislavat sopivat moniin eri tilaisuuksiin ja tapahtumiin.


AIDAT

Suojaa-Rajaa-Turvaa

Ammattitaidolla tehty aitaus on yksi osa Vepen osaamista.
Suojaamme teollisuusalueet, satamat ja varastot. Rajaamme urheilualueet ja puistot. Turvaamme koulujen ja päiväkotien pihat. Aidat soveltuvat myös erinomaisesti pysäköintitaloihin, -alueisiin ja autokatoksiin. Turva-aidat, siltakaiteet, huoltokäytävät on tehty turvaamaan rautatiet ja asemat. Aidat, portit ja puomit pitävät asiattomat ulkopuolella. Valmistamme sekä käsikäyttöisiä että koneellisia portteja ja puomeja. Myös arkkitehdin suunnitelmien mukaiset erikoisaidat ja kaiteet tehdään aina mittatilaustyönä.

Laadukkaat ja kestävät kuumasinkityt teräsaidat kestävät ja näyttävät hyviltä pitkään. Aidat voidaan myös pulverimaalata ottaen huomioon ympäristön vaatimukset ja asiakkaan toiveet.

 

ALIHANKINTA

Monipuolista alihankintaa

Laaja tuotantomme vaatii monipuolisen konekannan. Vepe ei pelkästään muokkaa terästä, vaan myös suunnittelee. Asiakas saa halutessaan täyden palvelun - ideasta valmiiksi tuotteeksi.

Aluslevyt, kivikiinnikkeet ja lumiketjujen lukot ovat vain esimerkkejä Vepen monipuolisista alihankintatöistä. Teemme myös erilaisia teräsrakennetöitä esim. varastotilojen verkkoseiniä ja parvekekaiteita.

Vepe tarjoaa myös kaiken kattavan huolto-, korjaus- ja asennuspalvelun.